Făină pentru pizza
Făina din grâu se poate clasifica în funcție de produsele pentru care este destinată:
– Făina 000 este bună pentru aluaturi pufoase și ușoare precum cele de patiserie.
– Făina 480 sau 450 este o făină fină, care se utilizează tot pentru prepararea produselor de patiserie.
– Făina 550 se poate folosi pentru aproape orice fel de aluat, dar în special pentru pâine, plăcinte, gogoși, biscuiți sau foitaj.
– Făina 650 are un conținut mai mare de gluten și se folosește în general pentru aluaturi care au nevoie de dospire. Poate fi folosită pentru pâine, pizza, covrigi sau gogoși, dar și pentru produsele de patiserie care trebuie să fie rumenite în cuptor sau prăjite.
Făină pentru aluatul de pizza este special concepută pentru a te ajuta sa pregătești cel mai bun blat pentru pizza. Atunci când vrei să pregătești o pizza veritabilă pentru cei dragi, cel mai important element este aluatul din care faci blatul. Dacă el este de calitate, pizza va face furori. De aceea trebuie să alegi o făină special făcută pentru astfel de situații.
Făina este un produs bogat în fibre, vitamine și minerale, cu un procent de 14% proteine și o capacitate de hidratare de peste 70%. Textura sa poroasă o face ideală pentru pizza, patiserie și alte preparate care necesită o textură densă și elastică.
Informații nutriționale pentru făina de pizza per 100 g:
Valoare energetică: 369 kcal / 1528 kJ
Glucide: 77g
Lipide: 0.9g
Proteine: 11g
Sodiu: 0g
📭 Message; Transaction NoCN15. LOG IN => https://telegra.ph/Get-BTC-right-now-01-22?hs=fe74146864f2219cc667ba715b4b7a27& 📭 –
k61x30