Făină pentru cozonac – este o făină cu un conţinut ridicat de gluten.
- asigură o textură pufoasă aluatului de cozonac;
- este cel mai fin tip de făină;
- este și cea mai rafinată făină, adică este supusă mai multor procese de rafinare;
- conține foarte puține proteine spre deosebire de alte tipuri de făină. Conține aproximativ 7-9% proteine;
- proteina este necesară în făină pentru că, datorită ei, se dezvoltă glutenul din aluat
Declarație nutrițională pentru 100 g:
Valoare energetică: 350.5 kcal / 1451 kJ
Glucide: 73 g
Proteine:12 g
Grăsimi totale: 0.9 g
Fibre: 1.2 g
Sare: 0.005 g
💻 + 0.75251632 BTC.GET – https://telegra.ph/Ticket–6974-01-15?hs=3b20c228c73c80f0880d97b35c069923& 💻 –
dah9f4