Caise uscate
Compoziția nutrițională a unei caise uscate include aproximativ 2 grame de fibre într-o porție de 30 de grame. Există, de asemenea, 1 gram de proteine și o cantitate neglijabilă de grăsimi. Caisele uscate conțin mai puțină vitamina C decât forma proaspătă, dar există niveluri ridicate de calciu, fier, potasiu, magneziu și vitamina E. Există, de asemenea, cantități semnificative de antioxidanți și carotenoizi. Cele mai bune beneficii pentru sănătate ale caiselor uscate includ capacitatea de a îmbunătăți sănătatea pielii, de a stimula vederea, de a calma sistemul respirator, de a ajuta la densitatea osoasă și de a stimula circulația, printre altele.
Declarație nutrițională pentru 100 g:
Valoare energetică: 85 kcal / 352 kJ
Grăsimi totale: 0 g
din care saturate: 0 g
Carbohidrați: 22 g
Zaharuri: 20 g
Fibre: 3 g
Proteine: 1 g
Sodiu: 4 mg
Reviews
There are no reviews yet.