Fulgi de ovăz
Ovăzul (fulgi de ovăz) este o cereală integrală, adesea consumată la micul dejun sub formă de porridge, datorită numeroaselor beneficii pe care le aduce organismului. Fibra dietetică și mineralele prezente în fulgii de ovăz țin la distanță multe probleme de sănătate, precum infecțiile și afecțiunile cardiovasculare, și îmbunătățesc aspectul pielii atunci când este folosit ca remediu extern. Datorită procesului de producție blând, aproape toate substanțele nutritive din compoziția fulgilor de ovăz rămân active. În plus, fulgii de ovăz nu conțin gluten, asta dacă nu au fost contaminați cu grâu în timpul procesării, fiind recomandat persoanelor care suferă de alergii sau de intoleranță la gluten.
Declarație nutrițională pentru 100 g:
Valoare energetică 1611 kJ / 389 kcal
Grăsimi totale: 6.9 g
Carbohidrați: 66.3 g
din care zaharuri 0 g
Fibre 10.6 g
Proteine 16.9 g
Sare 2 g
Reviews
There are no reviews yet.