Sunt sănătoase nucile de caju?

În general, consumul oricărei nuci este considerat sănătos, deoarece acestea sunt alimente integrale care sunt minim procesate.
caju

Există o serie de beneficii pentru sănătate ale consumului de nuci caju

Nucile de caju au un conținut scăzut de calorii și zahăr. Pe lângă faptul că sunt bogate în antioxidanți și fibre, nucile de caju sunt, de asemenea, bogate în grăsimi nesaturate, care sunt considerate grăsimea „bună” de care organismul are nevoie pentru a funcționa. O mână de caju oferă următoarele vitamine și minerale în procente recomandate de valoare zilnică:

Vitamina B6: 7%
Vitamina K: 8%
Tiamina: 10%
Fier de călcat: 11%
Fosfor: 13%
Zinc: 15%
magneziu: 20%
Cupru: 67%

În ce diete se încadrează nucile de caju?

Nucile de caju sunt vegane? Da, nucile de caju sunt folosite în mod obișnuit în gătit vegan.
Numele de caju sunt paleo? Da, toate nucile sunt prietenoase cu ghidurile Paleo.
Nucile de caju sunt keto? Există o diferență de opinii între experții în nutriție. O mână de caju conține 9 grame de carbohidrați și 1 gram de grăsime, pentru un număr net de carbohidrați de 8 grame. În timp ce unele persoane care urmează o dietă Keto cred că carbohidrații din caju sunt prea mari pentru a fi prietenoși cu keto, alții susțin că proteinele din caju și alți nutrienți găsiți din abundență într-o mână de caju sunt suficiente pentru a compensa conținutul ridicat de carbohidrați. Dacă doriți să încorporați caju într-o dietă keto, faceți-o cu moderație.

De ce sunt nucile de caju, migdalele, cocosul sau ovăzul un bun înlocuitor al lactatelor?

Printre numeroasele beneficii ale nucilor de caju este capacitatea lor de a simula produsele lactate. Nucile de caju au în mod natural o textură netedă, cremoasă, care se pretează bine înlocuitorilor de lactate, inclusiv brânza de caju și iaurtul de caju. Caju are, de asemenea, un gust ușor, neutru, care nu copleșește aroma celorlalte ingrediente atunci când este folosit în diverse rețete.

Migdale: laptele de migdale este una dintre cele mai bune alternative de lapte pe bază de plante. Ca și nucile de caju, migdalele au și un gust neutru, făcându-le un bun înlocuitor al lactatelor din punct de vedere al aromei.
Ovăz: laptele de ovăz are în mod natural un gust puțin mai dulce decât laptele de caju. Laptele de ovăz se asortează deosebit de bine cu cafeaua datorită texturii sale groase și cremoase și a capacității de a face spumă.
Nucă de cocos: nuca de cocos este folosită într-o mare varietate de produse vegane, cum ar fi brânză vegană, iaurt vegan, unt vegan, înghețată vegană și multe altele. În timp ce nuca de cocos are o textură cremoasă care imită produsele lactate, este important să rețineți că nuca de cocos are o aromă mult mai puternică decât alți înlocuitori de lactate și, prin urmare, nu este o bază neutră.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt mărci.