Făina este obținută din migdale măcinate. Cel mai des, migdalele sunt decojite prin opărire și apoi măcinate, rezultând făină fină. Spre deosebire de făina clasică, cea de migdale conține puțini carbohidrați. Este bogată în fibre, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale.
În comparație cu făina de grâu, cea din migdale are mai puține zaharuri și carbohidrați. Trecerea la făină de migdale poate ajuta persoanele cu diabet să își gestioneze mai eficient nivelul zahărului din sânge. Totodată, conține o mulțime de fibre alimentare prebiotice. Acest tip de fibre este digerat de bacteriile din intestinul subțire. Această făină conține mai multe grăsimi, fibre și proteine decât majoritatea făinurilor obișnuite, ceea ce înseamnă că cel mai bine este să o folosești cu moderație; deși înseamnă, de asemenea, că te ajută să te simți mai plin pentru mai mult timp!
Făina de migdale este una dintre cele mai populare opțiuni de făină cu conținut scăzut de carbohidrați disponibile. O singură porție (1/4 cană sau 28 de grame) de făină de migdale are aproximativ 160 de calorii, 6 grame de carbohidrați și 3 grame de fibre.
Declarație nutrițională pentru 100 g:
Valoare energetică: 623 kcal / 2608 kJGrăsimi: 54.1 gdin care saturate: 4.22 g
Carbohidrați: 10 g
Zaharuri: 6.9 g
Fibre: 10.7 g
Proteine: 24.1 g
Sare: 0.03 g
Reviews
There are no reviews yet.