Migdale crude decojite
Migdalele sunt o sursă bogată de fibre, proteine, vitamina E, calciu, fosfor, magneziu, potasiu și fier. Acestea conțin zinc, tiamina și niacina. De asemenea, oferă vitamine precum folatul, riboflavina și vitamina B-6. Comparativ cu celelalte nuci, migdalele sunt mai bogate în nutrienți și componente benefice. Consumul regulat de migdale ajută la creșterea lipoproteinelor cu densitate ridicată, adică nivelurile de colesterol HDL și reduc lipoproteinele cu densitate scăzută, adică nivelurile de colesterol LDL.
Declarație nutrițională pentru 100 g:
Valoare energetică: 577 kcal / 2389 kJ
Grăsimi totale: 50.6 g
Grăsimi saturate: 3.9 g
Proteine: 21.3 g
Carbohidrați: 19.7 g
Zaharuri: 4.8 g
Fibre: 11.8 g
Sodiu: 1 mg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.