Praf de copt
Când spunem praf de copt spunem de fapt patiserie, cofetărie sau panificație. Praful de copt este un produs chimic uscat, granular care ajută la afânarea prăjiturilor și aluaturilor. Praful de copt este compus dintr-o bază, bicarbonat de sodiu, o sare acidă și amidon care absoarbe umezeala. Praful de copt în mediu umed și la temperatură ridicată din cuptor, eliberează dioxid de carbon în interiorul aluatului, bulele de aer care se formează ajută aluatul să crească și îl fac mai pufos, amidonul prin absorbirea umidității menține aluatul crescut.
Declarație nutrițională pentru 100 g:
Valoare energetică: 175.67 kcal / 735 kJ
Grăsimi totale: 0 g
Grăsimi saturate: 0 g
Proteine: 5.2 g
Carbohidrați: 37.8 g
Zaharuri: 0 g
Fibre: 0.5 g
Sare: 30 g
Reviews
There are no reviews yet.