Muguri de pin
Mugurii de pin sunt deosebit de bogați în acizi grași mono-nesaturați, cum ar fi acidul oleic care ajută la scăderea LDL sau „colesterolul rău” și crește HDL sau „colesterolul bun” în sânge. De asemenea, o sursă excelentă de vitamina E găsim în acești muguri de pin, aproximativ 9,33 mg pe 100 g. Vitamina E este un antioxidant puternic, necesar pentru menținerea integrității membranei celulare a mucoasei și a pielii, protejându-o de radicalii liberi. În plus, mugurii de pin sunt una dintre fructele cu coajă lemnoasă fără gluten și, prin urmare, sunt un ingredient popular în prepararea de formule de alimente fără gluten.
Declarația nutrițională pentru 100 g
Valoarea energetică: 673 kcal / 2786 kJ
Grăsimi totale: 68 g
Grăsimi saturate: 5 g
Proteine: 14 g
Carbohidrați: 13 g
Zaharuri: 4 g
Fibre: 4 g
Sodiu: 2 mg
Recenzii
Nu există recenzii până acum.