Fulgi de migdale
Fulgii de migdale sunt o sursă bogată de fibre, proteine, vitamina E, calciu, fosfor, magneziu, potasiu și fier. Acestea conțin zinc, tiamină și niacină. De asemenea, oferă vitamine precum folatul, riboflavina și vitamina B-6. Comparativ cu celelalte nuci, migdalele sau fulgii de migdale sunt mai bogate în nutrienți și componente benefice. Consumul regulat de fulgi de migdale sau migdale ajută la creșterea lipoproteinelor cu densitate ridicată, adică nivelurile de colesterol HDL și reduc lipoproteinele cu densitate scăzută, adică nivelurile de colesterol LDL.
Se obin din migdale crude decojite. Au o aromă delicioasă de nucă cremoasă, culoare crem deschisă și textură fermă și proaspătă. Fulgii de migdale sunt un ingredient convenabil și natural pentru a adăuga un plus de crocant și aromă cerealelor, amestecurilor de produse, produselor de patiserie și rețetelor dulci sau sărate. Fulgii de migdale se consumă ca atare sau se adaugă la rețete așa cum sunt. Alternativ, prăjiți-le ușor într-o tigaie uscată, la foc mic, pentru a adăuga un plus de culoare și aromă prăjită. Fulgii de migdale sunt grozavi în muesli și granola sau se presară peste terciuri sau iaurt.
Declarație nutrițională pentru 100 g:
Valoare energetică: 581 kcal / 2405 kJ
Grăsimi totale: 51 g
Grăsimi saturate: 4 g
Proteine: 22 g
Carbohidrați: 20 g
Zaharuri: 5 g
Fibre: 10 g
Sodiu: 28 mg
Valoare energetică: 581 kcal / 2405 kJ
Grăsimi totale: 51 g
Grăsimi saturate: 4 g
Proteine: 22 g
Carbohidrați: 20 g
Zaharuri: 5 g
Fibre: 10 g
Sodiu: 28 mg
Reviews
There are no reviews yet.